Adidas Arkyn Chalk White/Gum
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
z7om64h8
Goblin Worker
*

Posts: 3
Joined: Sep 2020
Reputation: 0
#1
07 Sep 2020, 05:53

[Image: 22-05-2018_adidas_arkynw_chalkwhitewhite...9_hh_7.jpg]


Den senaste Boost-silhuetten från Three Stripes är damens exklusiva Adidas Skor Vit Grön som kommer att släppa en ny “Hi-Res Blue” -färg. Den har en stickad mesh övre, med ett andningsbart meshmaterial över tungan. En gjuten TPU-häl och framfotspaneler kombineras med minimala öglor för ett oortodoxt snörningssystem. Den är färdig med en sockliknande krage, neoprenhälpanel, ankellook, svetsade Three Stripes och Boost-dämpning.


Den har en övre del av tekniskt nät och en Adidas Skor Dam Blå mellansula och är dekorerad med ett tre-randigt märke samtidigt som en sockliknande konstruktion inleds för bästa möjliga låsning. Kendall Jenner, Florencia Galarza, Ana Kras, Marisa Competello och Syv De Blare hjälper alla till att ringa in detta nya kvinnliga skoralternativ som är en tränare avsedd för det kreativa sinnet och trotsiga individer som vill tänka utanför boxen.


Andningsbar Adidas Skor Ny Modell 2020 meshkonstruktion med nubucköverlagringar, reflekterande skärmtryckta detaljer, tillsammans med grafiska markeringar på kragen, klassisk dragflik i hälen, unikt snörningssystem som sveper skon runt foten, BoostTM-dämpning med en insats i hälen.


Adidas helt nya Adidas Arkyn Chalk White/Gum silhuett för kvinnor, premiär nyligen med en influencekampanj framför Kendall Jenner, finns nu i fyra olika färger: Cloud White, Core Black, Ash Pearl och Steel. Den minimala silhuetten har en överdel i mesh med teknisk prestanda, en Boost-mellansula i full längd för extra dämpning, adidas klassiska Three Stripes-grafik som en nick till klassikerna och ett unikt snörningssystem för en stilfull stil.


https://www.rea-skor.com/
(This post was last modified: 07 Sep 2020, 05:55 by z7om64h8.)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)