Nike Waffle One Electric Green/Hyper Crimson
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
utfv9lo5
Goblin Worker
*

Posts: 3
Joined: Aug 2021
Reputation: 0
#1
07 Aug 2021, 04:47

[Image: 428.jpg]


For at gå sammen med det nylig delte "sorte" par afslører Nike endnu en Waffle One, der er udstyret med et Nike Sko Dame netnetstof. Klædt i garn, kokosmælk, lærred og barokbrunt farveskema. Dette tilbud fra Nike Waffle One erstatter dets gennemsigtige mesh til et netnetmateriale parret med ruskindsoverlejringer. Læder Swooshes på siderne oven på plettet mellemsål og halvgennemsigtig ydersål fuldender designet.


Nike ser ud til at udvide deres "Exeter Edition" -serie med det nikker til en Køb Nu -pioners opfindsomhed og håndværk. Jeff Johnson ankom til Exeter, New Hampshire, i 1974 med ét mål: at hjælpe et nyskabende skofirma med at finde en fordel inden for en forsvindende lokal fremstillingsindustri. Herfra tog han en skrøbelig tilgang, der resulterede i indsamling af overskydende affaldsmaterialer fra lokale leverandører for at skabe sko i farver og materialekombinationer, der aldrig før er set. Dette tilbud på Nike Waffle One har en meshbase med nubuck -overlejringer fremhævet med uoverensstemmende Neon- og Blue -læder Swooshes på henholdsvis hver side- og medialside. Nike Grind -ydersål i gummi fuldender designet.


Ud over Air Force 1 Low ser det ud til, at Nike Waffle One Electric Green/Hyper Crimson vil frigive en større "The Great Unity" -kollektion, der inkluderer Waffle One, der hylder en kinesisk utopisk vision om verden, hvor alle og alt er i fred. Dette tilbud af Nike Waffle One kommer konstrueret i en traditionel gennemsigtig meshoverdel, ruskindsoverlag sammen med læder, der bruges på Swooshes. Tilføjet tekst på den laterale mellemsål, medial hælklip og tunger med mærket “The Great Unity” på hælene og indlægssålene fuldender designet.


Nikes kollektion "The Great Unity" hylder en kinesisk utopisk vision om verden, hvor alle og alt er i fred. Denne Nike Sko særlige iteration af modellen kommer konstrueret i en traditionel gennemsigtig mesh øvre parret med ruskindsoverlejringer og læder, der bruges på Swooshes. Standout -funktioner omfatter teksten på den midterste sål i siden, medial hælklemme og tunger. Sneakeren kommer også med mærket “The Great Unity” på hælene og indersålene, mens en Sail -mellemsål og gummi ydersål i gummi afrunder sneakerens hovedtræk.


https://www.dkuplook.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)